Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
došla na red i pjesma

Borna Rajić odlučila je zapjevati: Nakon 'Zdravo, Djevo' ukazala na opasnost od Sotone

borna rajić
Foto: Screenshot
1/2
08.04.2015.
u 10:44

– Ja znam da je mnogima draže kad ja plešem nego kad pjevam, ali ja ću svejedno danas zapjevati ''Zdravo, djevo'', meni najdražu hrvatsku katoličku pjesmu, u spomen Petra Perice, njenog autora i na spomen mom malom velikom zaboravljenom narodu

Borna Rajić u svom je videoblogu na YouTubeu odlučila napraviti nešto što još nikada nije. Dizajnerica je već plesala, vježbala, dijelila savjete o životu, no još nikad nije zapjevala.

Ovog puta odlučila se na to, a zapjevala je "Zdravo, djevo".

– Ja znam da je mnogima draže kad ja plešem nego kad pjevam, ali ja ću svejedno danas zapjevati ''Zdravo, djevo'', meni najdražu hrvatsku katoličku pjesmu, u spomen Petra Perice, njenog autora i na spomen mom malom velikom zaboravljenom narodu – rekla je Borna.

Otpjevala je pjesmu. Kako je to odradila, prosudite sami. Dodala je nakon videa i da postoje dobro i zlo te zaključila kako je najveći uspjeh Sotone u tome što je uvjerio sve da ne postoji. Dužnost je svakog od nas, kaže Borna, da odabere hoće li biti na strani dobra ili na strani zla.

>>Predavanja Borne Rajić: 'Rijetko se nailazi na očigledniji poučak koliko novac malo vrijedi'

>>'Je li Hrvatima komunizam isprao mozak ili misle da znaju bolje od Krista'

Komentara 54

JD
jdoranic
11:55 08.04.2015.

ZAŠTO se javnost maltretira napisima o ovakvim osobama koje su nitko i ništa?

2X
2Xgeneral
11:57 08.04.2015.

kako je jedan napisao: čak je i mene sram slušati!! čini se da je u zemlji ozbiljan deficit pameti i razboritosti

ĆA
ćaćaća
12:00 08.04.2015.

kad moć lupi u glavu..pogotovo ovakvu glavu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije