Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođendanski izdanje

Bombastičan završetak INmusic festivala: Placebo, vatromet i rekordna posjeta

inmusic
Foto: Danijel Lijović
1/23
25.06.2015.
u 12:31

Nakon njihovog nastupa, neki su posjetitelji, spontano počeli pjevati "Happy birthday to you - INmusic"

Rođendansko izdanje INmusic festivala stvorilo je nove poklonike ovog najvećeg hrvatskog open air rock festivala. Rekordnih 80.000 posjetitelja uživalo je na Jarunu kroz tri dana. Završna večera protekla je u nadahnutom nastupu headlinera britanskog Placeba prepunom njihovih najvećih hitova (Every you, Every me, Special Needs, One of a Kind, Meds, Special K, The Bitter End, Post Blue, Infra-red...). 

Nakon njihovog nastupa, neki su posjetitelji, spontano počeli pjevati "Happy birthday to you - INmusic", a potom su čarolije preuzele teren - odnosno ples svjetlećih kugli iz performansa francuske skupine Reve d'Herbert, te spektakularni dugi vatromet za 10-godišnjicu festivala. Svijetleće kugle, odnosno performeri na štulama s golemim bijelim loptama su se nakon svog čarobnog performansa ušetale u publiku na oduševljenje posjetitelja. 

Nije se žurilo publici napustiti Jarun pa su još tisuće fanova do dugo u nož uživali u nastupima Ramba Amadeusa, DJ-ima, karaokama, silent partyju... Festival je posjetio i gradonačelnik Milan Bandić

Prije Placebo dojmljiv koncert pun povezanosti s publikom pružili su fantastični 'Of Monsters of Men', a odličnu večer najavili su Black Rebel Motorcycle Club energičnim nastupom i žestokim riffovima. 

INmusic se iznova potvrdio kao veliki festival koji svake godine privuče i nove fanove, a o porastu broja stranaca i posjetitelja van Zagreba govori i podatak o čak 30 posto posjetu festivalskom kampu. Ako se nastavi takav rast INmusica Otok hrvatske mladeži postat će premali za sve posjetitelje koji žele hodočastiti na najveći party u gradu.

>> Deseti INmusic festival privodi se kraju - Sjajni nastupi i za treću večer

Komentara 4

IK
ikonoklast
15:10 25.06.2015.

ja šutim ko zaliven

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
00:14 26.06.2015.

Bilo je super! Za naše standarde još uvijek preskupo pa i svi ulaze na zadnji bend, a piju vani, ako misliš tamo jesti i piti sva 3 dana, ostaviš po 200 kuna dnevno, previše je to. Inače sadržaja je i dovoljno nakon zadnjeg benda se da ostati do jutra, ali samo ta prokleta kiša uvijek....

MA
mare77
14:31 26.06.2015.

80000 posjetitelja...toliko karata, toliko piva, hrane..itd..a studenti za rad na sanku dobiju 15kn po satu...mislim da je u ovom slucaju i todoric darezljiviji...sramotno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije