Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
John Sundahl

Bivšeg dečka Britney Spears u Afganistanu ubili talibani

britney
Foto: Baxter/Press Association/PIXSELL
18.01.2015.
u 08:52

Sundahl je Britney upozorio kako će umrijeti ako ne prestane pit

Bivšeg dečka Britney Spears, pilota Johna Sundahla (44) ubili su talibani u Afganistanu, javlja britanski Mirror. Helikopter kojim je upravljao iznad Kabula oborili su talibani. Pilot je kao privatnik u Afganistanu prevozio dužnosnike diljem zemlje.

Britney (33) je s Johnom bila u vezi 2007. nakon što su se upoznali na sastanku liječenih alkoholičara u Los Angelesu i kako sama kaže, pomogao joj je u borbi s opakom ovisnošću.

 - Očajna je. Britney je uvijek govorila kako je on predivan čovjek, kaže izvor blizak pjevačici.

Sundahl je Britney upozorio kako će umrijeti ako ne prestane piti.

>> Jamie Lynn Spears nožem prekinula tučnjavu i izvukla prijateljicu iz gužve!

Komentara 5

DU
Deleted user
10:22 18.01.2015.

Jesenti bigulicu, nikako da shvatim u čemu je poenta te vijesti. Naime, pitam se u čemu je srž tragedije - to što je dotični bio dečko Britney Spears pa onda više nije bio ili pak to što su ga okrutno smaknuli talibani. Kaj se more, površnost je odlika današnjeg vremena.

Avatar EU afrodita
EU afrodita
10:30 18.01.2015.

saučešće

Avatar Vucibatina
Vucibatina
09:44 18.01.2015.

Nebu pila a ti nebuš letil !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije