Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštaj od ujaka phila

Bio je učitelj, zaštitnik i genijalan glumac. Nedostajat će nam

princ s bel aira
Foto: Facebook/WillSmith
1/2
02.01.2014.
u 10:57

Nakon iznenadne smrti Jamesa Averyja, kolege iz serije "Princ iz Bel-Aira" na društvenim su mrežama objavile dirljive poruke sućuti

Iznenadna smrt glumca Jamesa Averyja, najpoznatijeg po ulozi kultnog ujaka Phila u seriji "Princ s Bel-Aira", šokirala je mnoge njegove kolege.

Avery je preminuo u 66. godini nakon komplikacija tijekom operacije srca, a na tužnu vijest prvi je reagirao glumac Alfonso Ribeiro, koji je na svom Twitter i Facebook-računu ostavio dirljivu posvetu.

– Svijet je izgubio zaista posebnog čovjeka. Vrlo sam tužan što moram reći da je preminuo James Avery. Na TV-u glumio mi je oca, a i u pravom životu bio mi je prava očinska figura. Duboko će nam nedostajati – napisao je Ribeiro.

 

Jada Pinkett Smith, supruga Will "Fresh Prince" Smitha, također je putem Facebooka izrazila sućut.

– Svima sretna Nova godina. Nadala sam se da ćemo je drukčije započeti, no izgubili smo još jednog dragog prijatelja. James Avery, kojeg svi volimo kao ujaka Phila, preminuo je. Naša sućut njegovoj obitelji. Počivaj u miru, James – objavila je Jada.

 

I Tatyana Ali, koja je u seriji glumila kćer ujaka Phila Ashley Banks, potresena je njegovom smrću.

– James je bio moj učitelj, zaštitnik i genijalan glumac. Vrlo duboko nas je potresla njegova smrt. Uvijek će biti dio mene – napisala je Tatyana.

>>Preminuo James Avery, ujak Phil iz Princa iz Bel-Aira

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije