Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasine se šire

Bill Clinton nije biološki otac svoje Chelsee?

Chelsea Clinton
Foto: Reuters
1/4
13.06.2014.
u 07:58

Bill Clinton nije otac Chelsea, svoje jedine kćeri. Javlja to tabloid Globe koji navodi kako je Hilary začela Chelseu tijekom tajne afere s Clintonovim dobrim prijateljem...

Bill Clinton nije otac Chelsee, svoje jedine kćeri. Javlja to tabloid Globe koji navodi kako je Hillary začela Chelseu tijekom tajne afere s Clintonovim dobrim prijateljem. Globe je u novom broju donio priču o muškarcu koji je dio Hillaryne prošlosti te je otac njenog djeteta. Poznata obitelj nije se osvrnula na tračeve, već su se prepustili iščekivanju prvog djeteta koje Chelsea trenutno čeka sa svojim suprugom Marcom Mezvinskyim.

Neki tvrde kako će dijete pomoći Hilary i Billu da ponovno uđu u Bijelu kuću. Bebica bi mogla natjerati Amerikance da konačno oproste Billu njegove afere. Osim toga, Chelsea se na prinovu navodno odlučila kako bi se njezin suprug Marc konačno svidio njenim roditeljima. Bill i Hillary nemaju povjerenja u njega, a on se svojski trudi osvojiti ih.

>>Bill i Hillary postaju baka i djed: Chelsea Clinton čeka dijete

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
10:19 13.06.2014.

žutilo do jaja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije