Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodan ili ne?

Biebera izviždala publika pa izveo striptiz: Je li sada bolje?!

justin bieber
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
10.09.2014.
u 16:39

Justin Bieber na zvižduke je odgovorio skidanjem odjeće, ostavši na pozornici tek u boksericama

Justin Bieber odlučio je pokazati svim svojim mrziteljima što se krije ispod površine. Na Fashion Rocku, glazbenom humanitarnom događanju održanom u New Yorku, mladi pjevač popeo se na pozornicu kako bi najavio nastup Rite Ore, a slijedili su ga zvižduci.

– Ne osjećam se ugodno, osim u boksericama. Zar to nije kul? – rekao je Bieber voditeljici događanja, manekenki Lari Stone, i počeo se skidati.

Ostavši samo u boksericama, upitao je publiku – Je li sada bolje? – na što mu se Lara samo kiselo zahvalila.

>>Justin Bieber završio u bolnici

>>Justin Bieber ponovno uhićen!

Komentara 3

IP
info_punkt
18:49 10.09.2014.

zabava za idiote...

SA
samoborka
23:32 10.09.2014.

U biti je on jedno jadno (u smislu siroto) stvorenje. Mater ga je od najmanjih godina vucarala po audicijama za djecje talente i beskrupulozno podredila cijelo njegovo djetinjstvo za uspjeh. Taj decko niti je imao djetinjstva, niti vremena za sebe, niti dobrog odgoja..I sto sad od njega ocekivati? On je zrtva svoje gramzive majke. I koliko ih je jos takvih, pogotovo u Americi... Sve za novac i uspjeh..A onda pad u provaliju depresije, droge, tableta, alkohola..I rano pod crnu zemlju.

JU
jura1985
08:29 11.09.2014.

Obicna p.......a!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije