Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
luda ili simpatična?

Djevojka sastavila 'Beyonce' test: Ako dečko padne, ona ga ostavlja!

beyonce
Foto: Twitter
1/5
07.04.2015.
u 11:22

Najčešće objavljuje fotografije svoje drage Beyonce, no povremeno joj se omakne Rihanna te čak i Harry Styles. Na svom profilu na Twitteru objasnila je: Upoznala sam Beyonce u Topshopu i moj život više nikad neće biti isti

Allie Davis svoj je 21-godišnji život posvetila jednoj stvari. Obožavanju Beyonce. Najveća obožavateljica glazbene dive na svijetu posvetila je Beyonce svoj Instagram i Twitter.

Najčešće objavljuje fotografije svoje drage Beyonce, no povremeno joj se omakne Rihanna te čak i Harry Styles. Na svom profilu na Twitteru objasnila je: Upoznala sam Beyonce u Topshopu i moj život više nikad neće biti isti. Zbog njene prevelike ljubavi prema Beyonce, Allie je dečku odlučila dati test o Beyonce. Test je nazvala: Službeni test za veze.

Da bi ostali zajedno, dečko je morao točno riješiti 60 posto testa. Većina pitanja bila je, pogađate, vezana uz Beyonce, no bilo je tu par zagonetki i o drugim pop zvijezdama. Morao je tako navesti bar tri pjesme lijepe Beyonce, navesti tko je bolji vokal: ona ili Rihanna te kakva je frizura Harryja Stylesa. Ako i vi želite testirati vašeg dečka, ne brinite. Allie će kopirati test "Beyonce" kako bi svi mogli provjeriti u kakvoj su vezi.

>>Slavna trojka Destiny's Child iznenadila svojim okupljanjem

>>Je li Beyonce upravo objavila drugu trudnoću?

Komentara 3

ML
mladovic
15:51 07.04.2015.

Ok, nek ona meni da test o Beyonce, ja ću ga proć 100%, ali nek ona onda prođe test o nekim od mojih najdražih videoigri.. pa da ju vidim! Za tu curu čak bi i Freud rekao... ima problema.

LI
liliZG
12:41 07.04.2015.

luda, definitvno.

DU
Deleted user
15:46 07.04.2015.

totalno munjena....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije