Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'lemonade'

Novim albumom opet potaknula glasine o rastavi?

Superbowl - Halftime Show - San FranciscoBeyonce, Chris Martin of Coldplay and Bruno Mars perform onstage during the Pepsi Super Bowl 50 Halftime Show at Levi's Stadium on February 7, 2016 in Santa Clara, CA, USA.Hahn Lionel Photo: Press Association/PIXSE
Foto: Press Association/PIXSELL
1/7
25.04.2016.
u 08:39

Između 11 pjesama nalaze se i dijelovi u kojima Beyoncé govori o izlječenju te postavlja pitanja poput: “Varaš li me?”

Beyoncé je u subotu navečer predstavila svoj šesti album “Lemonade” te sasvim novi koncept vizualnog albuma. Najavila ga je kratkim filmom koji je svoju premijeru imao na HBO-u.

Između 11 pjesama nalaze se i dijelovi u kojima Beyoncé govori o izlječenju te postavlja pitanja poput: “Varaš li me?” pa su mnogi počeli sumnjati kako u njezinu braku s reperom Jay Z-jem ponovno ne cvjetaju ruže. No, album je ipak objavljen na Jay Z-jevom streaming servisu Tidal

>>Beyonce noćas objavila šesti album "Lemonade"

>>Beyoncé optužena za 'kulturalno prisvajanje' u novom videu Coldplayja

Ključne riječi

Komentara 2

HH
helgin@hogar
09:32 25.04.2016.

sotonina miljenica...

LI
liliZG
17:07 25.04.2016.

njih su već toliko puta rastavili da kad se konačno rastano više nitko neće niti trepnuti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije