Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob

Beyonce najavila rat Kim Kardashian: Patetična si i netalentirana

kim i kanye
Foto: Pixsell
1/6
30.12.2016.
u 13:13

Pjevačica je nazvala reality zvijezdu i rekla joj da više ne pokušava stupiti u kontakt s njom i njenim suprugom

Beyonce i Jay Z-u dosadilo je glumiti ljubaznost prema Kim Kardashian i Kanye Westu. Nakon što ih 20. studenog West verbalno napao tijekom svog koncerta Beyonce je odlučila osvetiti se.
Uzela je stvar u svoje ruke i nazvala Kim.

- Rekla joj je da ni ona ni Kanye ne pokušavaju više stupiti u kontakt s njenom obitelji. Poručila joj je da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo jer su jednako patetični i netalentirani - rekao je za Radar Online izvor blizak Beyonce.

Kim je slomila ova prijetnja jer se godinama trudila uspostaviti prijateljski odnos s Beyonce i željela je da im se kćeri druže, što je Beyonce uporno odbijala. Napetost između dviju obitelji je dosegla svoj vrhunac kada je Kim opljačkana u Parizu.

Kanye se tada naljutio jer njegov prijatelj Jay Z nije ni nazvao niti posjetio njegovu obitelj da vidi kako se oporavljaju nakon ovog događaja.

Kada su shvatili da su pretjerali Kim i Kanye su pokušali izgladiti stvar pozivom repera i pjevačice na božićni tulum, no oni su im pozivnicu vratili. 

Ključne riječi

Komentara 1

PO
POBROZDS
14:37 30.12.2016.

ima veću guz% od nje .zato

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije