Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon kćeri, sin!

Antonija Stupar Jurkin rodila: Svi presretni zbog Ivana

antonija stupar jurkin
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/6
15.03.2014.
u 11:26

Voditeljica Antonija Stupar Jurkin rodila je noćas u Zagrebu svoje drugo sdijete. Sina Ivana rodila je bez ikakvih problema, a cijela obitelj je presretna...

Voditeljica Antonija Stupar Jurkin rodila je noćas u Zagrebu svoje drugo dijete. Sina Ivana rodila je bez ikakvih problema, a cijela obitelj je presretna, piše Story. Bratu se posebno veselila trogodišnja Paola, koja je dugo priželjkivala društvo. Poznata voditeljica rodila je noćas u Vinogradskoj bolnici.

Mali Ivano teži 3,5 kilograma i dugačak je 52 centimetra. Antonija i njezin suprug Ivan u braku su šest godina, a vjenčali su se nakon jedanaest godina veze. Prije tri godine dobili su djevojčicu Paolu, a skladnoj obitelji sada se pridružio i Ivano.

>>Lijepa Antonija Stupar Jurkin pokazala trudnički trbuščić

Ključne riječi

Komentara 3

BF
brkonja fra brkati
11:50 15.03.2014.

Čestitam mladoj majci.Lijepa Antonia mi je jedno od najsimpatičnijih lica na televiziji .

ĆA
ćaćaća
12:24 15.03.2014.

a sve sama

A1
Ardo 1944
14:31 15.03.2014.

Moja kćer je isto lijepa,doktor.,rodila troje djece,ali ne radi na RTL -u,ali se niti jedan novinarčić toga nije sjetio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije