Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Simona postala bivša

Ante Gotovac ima novu djevojku, 21 godinu mlađu Osječanku Petru

ante
Nova TV
27.10.2009.
u 20:03

Za razliku od svoje bivše žene s kojom sada komunicira samo putem odvjetnika, Petra je skromna djevojka koja nema potrebu pojavljivati se u medijima, poručio je zaljubljeni Ante.

Ante Gotovac prvi put je javno priznao da ima novu djevojku, riječ je o Osječanki Petri koja je od Ante mlađa čak 21 godinu.

Novopečeni par se upoznao tijekom ljeta, a prijateljstvo je preraslo u ljubav kad je shvatio da je Simona završena priča, rekao je Ante za "InMagazin" Nove TV.

Za razliku od svoje bivše supruge s kojom sada komunicira samo putem odvjetnika, Petra je skromna djevojka koja nema potrebu pojavljivati se u medijima, poručio je zaljubljeni Ante, koji je oduševljen što njegova nova djevojka misli svojom glavom.

- Nema mame, nema prijateljice, pametna je i odluke donosi sama, što mi je do sada bila nepoznanica - pomalo zlobno je komentirao Ante.

Novopečeni par ovih je dana tulumario u Slavoniji, a Petra je postala česti gost u kući Gotovčevih na zagrebačkom Srebrenjaku. Dok Ante uživa u novoj ljubavi, Simona demantira da postoji novi muškarac u njenom životu. Priče o Marku Pašaliću kao njenom novom dečku jednostavno nisu točne, poručila je Simona.

Ključne riječi

Komentara 5

PE
petrovve
21:06 27.10.2009.

Ako je to istina,zao mi je tu Petru...mozda imalo zna mislit svojom glavom ako da treba ,ovog starkelju nogirat...Pa sto misli taj tko je on..??obicni sljam.Bljak..bljak..!

OB
-obrisani-
21:22 27.10.2009.

Ma treba lipovim maljem dotuci tog cetnika, jebo on svoju mater ustasku!

Avatar Glina74
Glina74
20:50 27.10.2009.

Gotovće ti si jako naivan ona se ne J---E sa tobam zato što si star i ljepotan neg ona če te prevesti žednoga preko vode a ti stari magarac nečeš ni osijetiti.Ti si zaljubljen a ne ona.Ona če te iskoristitii i onda če te baciti kao stare zasrane gače a ti nečeš ni osijetiti kako si velika naivna budala bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije