Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jet set vjenčanje

Angelina Jolie i DiCaprio u Dubrovniku na vjenčanju godine?

vjenčanje
Foto: APEGA/Press Association/PIXSELL
1/8
04.06.2014.
u 11:18

Pokćerka milijardera Randolpha Appersona Hearsta i investicijski bankar Jason Beckman svoje će zavjete obnoviti u Dubrovniku ispred 300-tinjak gostiju

Pripreme za veliko dubrovačko vjenčanje obitelji Hearst, jedne od najmoćnijih svjetskih dinastija, privode se kraju. Milijunašica Fabiola Beracasa, pokćerka milijardera Randolpha Appersona Hearsta, sina poznatog izdavača Williama Randolpha Hearsta, te investicijski bankar Jason Beckman svoje će zavjete obnoviti upravo u gradu pod Srđem, a očekuje se više od 300 gostiju.

Uz brojne poznate goste, sve su glasnija šuškanja kako će na jet set vjenčanje doći i poznati hollywoodski glumci Leonardo Di Caprio i Angelina Jolie, piše Dubrovački vjesnik. Sigurno je da će vjenčanju prisustvovati Margherite Missoni, unuka osnivača modnog carstva Missoni te poznati DJ Mark Ronson.

Fabiola i Jason Beckman imaju petogodišnjeg sina, a u Dubrovniku često ljetuju. Fotografije njihova vjenčanja bit će objavljene u jesenskom izdanju Voguea, a mlada je navodno imala želju da tog dana bude jedina mladenka u Dubrovniku te na svom putu od hotela Excelsior do palače Sponze u kojoj se održava ceremonija, ne želi "naletjeti" na ženu u vjenčanici.

>>'Zaletio se u moje prepone pa sam ga dvaput udario'

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Grgo Jelavić/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije