Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEOINTERVJU andrija milošević

'Otkad živim s djevojkom, samo uživamo, a prljave gaće pere mi mašina'

Andrija Milošević
Foto: Vecernji.hr
1/5
27.01.2017.
u 13:33

Popularni crnogorski glumac ponovno je do suza nasmijao zagrebačku publiku hit predstavom "Zlatni lančić od bižuterije". U videointervjuu govori nam o svom uspjehu, ali i o privatnom životu

Popularni crnogorski glumac Andrija Milošević sinoć je još jednom napunio Tvornicu kulture u Zagrebu te nasmijao publiku hit predstavom "Zlatni lančić od bižuterije". Riječ je o monodrami za koju se uvijek traži karta više, a Andrija je s njom gostovao po svim zemljama u regiji, ali i u Australiji i Americi.

Zagrebačka publika moći će ga ponovno vidjeti 28. veljače u 20 sati u Tvornici, a možda uskoro i u novoj sezoni serije "Andrija i Anđelka". O uspjehu predstave i serije, ali i privatnom životu govori Andrija Milošević u novom izdanju našeg videointervjua.

>>Joško Lokas: Nikad ne reci nikad, možda se i treći put oženim

Komentara 5

GE
geez
14:39 27.01.2017.

da li je ovo zanimljivo?

TO
Tomislav
13:22 28.01.2017.

Sta god bio, Andrija je legenda. Ovo je tako tipican hrvatski kompleks da se nista drugo ne spominje u komentarima, nego njegova nacionalnost. Boli me ona stvar sta je on. Sjasite!

TH
thekurcula
14:14 27.01.2017.

Crnogorski glumac na "privremenom" radu u Beogradu? Kad je crnogorski što ne glumi na Cetinje, no se gura na Dedinje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije