Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak korijenima

Andreja Pejić traži supruga u selu Vojsci u kojem je odrasla

Andreja Pejić
Foto: Instagram/Andreja Pejić
1/5
02.08.2016.
u 10:00

Najpoznatiji transrodni model odmara se u Srbiji, u okolici Kragujevca, bere kukuruz u narodnoj nošnji i kosi travu u badiću

Radišna i vrijedna djevojka želi se udati za pristojnog seoskog dečka koji ima pet krava, 12 ovaca i 300 hektara zemlje.

"Nemam miraz, ali mogu ponijeti ovu odjeću", napisala je Andreja Pejić uz fotografiju na kojoj u izazovnoj odjeći kosi travu u srpskom selu Vojska pokraj Kragujevca u kojem je provela djetinjstvo.

Najpoznatiji svjetski transrodni model, čiji je strelovit uspon počeo 2011. na reviji Jean-Paula Gaultiera, godinama živi u Australiji, ali rado se vraća u Vojsku gdje obitelji uvijek pripomogne oko poslova na imanju.

Pohvalila se tako na Instagramu fotografijom gdje u narodnoj nošnji pomaže spremati kukuruz.

Andreja, koja je do 2014. godine bila Andrej, nedavno je priznala da je konačno sretna u ljubavi, i to s agentom za nekretnine iz New Yorka. 

 

Left a good job in the city

A photo posted by Andreja Pejic (@andrejapejic) on

 

>> 'Moj partner je heteroseksualac koji me vidi kao normalnu ženu'

Ključne riječi

Komentara 3

ST
Stipan
11:53 02.08.2016.

Beži bre!

LI
liliZG
12:34 02.08.2016.

preporuka: šutnja je zlato, ..

DU
Deleted user
21:27 02.08.2016.

gore plavuša dole reno 4

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije