Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u plićaku

Anamarija Asanović hvali se sjajnim ulovom!

anamarija asanović
Foto: Instagram
1/5
29.09.2014.
u 16:45

Anamarija Asanović objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj stoji u plićaku i hvali se ulovom od nekoliko hobotnica...

Anamarija Asanović objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj stoji u plićaku i hvali se ulovom od nekoliko hobotnica.

''Zadnje kupanje i zadnji ulov za ovu sezonu'' – naslovila je dizajnerica fotografiju. Pozirala je s hobotnicama, i u kupaćem kostimu, koji joj sjajno stoji.

Odmor će Anamariji dobro doći jer će izlagati na Cro A Porteru pa je čeka nekoliko napornih dana.

>>Tata je sebi kul s bradom, ali ne fura se na Sulejmana

>>Što Anamarija Asanović radi u krevetu s Vesnom Jelić?

Komentara 6

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
17:51 29.09.2014.

Hm, mala je spremna da i hobotničari malo puste pipke na prava mjesta. Naštimano i totalno bez veze. Ako i hobotnice idu na Cro A Porter, ok, a ako idu ispod peke s krumpirima, oda je sve ovo jeftina demagogija.

TM
tony_montana
17:22 29.09.2014.

svaka čast, super fotka, biti će to vrhunski ručak... ukoliko ih nije kupila pa odledila u moru:), nadam se da Anamarija posjeduje godišnju sportsku dozvolu za ribolov, a to se da lako provjeriti... sve ostalo izgleda vrhunski!

L0
luena 01
17:29 29.09.2014.

Simpa je kao i tata ,ali ,bila bi mi jos simpaticnija da je hobotnice vratila u More...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije