Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa trudnica

Ana Maras Harmander: 'Sinu ću dati neutralno ime jer će od rođenja biti internacionalan čovjek'

ana maras harmander
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/2
05.02.2015.
u 21:00

Klubu novopečenih majki za tri mjeseca pridružit će se glumica Satiričkog kazališta Kerempuh koja prinovu očekuje sa suprugom Johnom Harmanderom.

Iako joj je ovo prva trudnoća simpatična Splićanka Ana Maras ne osjeća strah. Za najljepšu i najvažniju ulogu u svom životu, za koju vjeruje da će ju promijeniti na bolje, glumica je spremna. 

- Prva tri mjeseca bila sam zabrinuta i dosta sam vremena provodila na internetu u potrazi za odgovorima na pitanja s kojima se svaka buduća majka suočava. Kada sam vidjela da sve dobro napreduje prestala sam se time zamarati- kaže glumica.

Za malenog nasljednika supružnici su već odabrali ime. Iako potječe od majke Hrvatice i oca Šveđanina, dječak neće imati ni hrvatsko, a ni švedsko ime. -Odlučili smo se za neutralno ime jer će ionako odmah biti mali internacionalan čovjek koji od rođenja govori tri jezika- otkriva Splićanka.

O kilogramima koji dolaze s trudnoćom Ana ne voli razgovarati jer smatra da se u zadnje vrijeme s trudnoćom postavljaju ružni estetski standardi koji utječu na samopouzdanje žena. Prehranom se ne zamara previše, jede sve što poželi, a trudničku liniju održava redovitom tjelovježbom.

-Vježbam prenatal pilates dva puta tjedno i jako sam zadovoljna. Smatram da je ovo odlična priprema za porod i za sve što slijedi nakon njega – govori buduća majka koja jedva čeka ugledati svog dječaka.

Kad beba stigne u pomoć joj stižu bake iz Splita i Švedske koje će joj olakšati prve majčinske dane. - Moji će doći čim se beba rodi, tako smo se organizirali. Brzo će doći i Johnovi, a  onda s obzirom da je beba planirana za početak petog mjeseca, početkom lipnja uputila bi se s njim prema moru. Mislim da bi to bilo dobro i za mene i za bebu. A i da mi mama malo odmori, hvala Bogu da ju imam- sa smješkom zaključuje talentirana glumica.

>>Ana Maras: Ne trošim na skupe krpice. Pa nije to nešto što mi plaća kredit

>>Nataša Janjić proslavila 33. rođendan u društvu prijatelja

Komentara 1

K2
kritičar_2
20:51 07.02.2015.

U Hrvatskoj kruh zarađuješ,kao i tvoj pastuh,a sramiš se hrvatskog imena.Šta fali Juri,Šimi,Stjepanu ili Josipu,da cijeli svijet zna ko su i odakle su. Sram te bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije