Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajno vjenčanje

Najpoznatiji sportski par iznenada uplovio u bračnu luku?

ana ivanović Schweinschteiger
Foto: Instagram
1/5
16.05.2015.
u 11:06

Ana i Schweinsteiger obvezali su se na beskrajnu ljubav na intimnoj jutarnjoj ceremoniji na nepoznatoj lokaciji. Tajnom vjenčanju prisustvovali su članovi najuže rodbine i bliski prijatelji.

Svjetski mediji raspisali su se da je srpska tenisačica Ana Ivanović u tajnosti uplovila u bračnu luku s nogometašem njemačkog Bayerna Bastianom Schweinsteigerom.

Vijest o njihovom vjenčanju prenijeli su brojni svjetski mediji poput La Gazette, Tennis Worlda, TSM Pluga.

Lijepa tenisačica i veznjak Bayerna navodno su prije nekoliko tjedana viđeni u zlatarnici u kojoj su zajedno odabrali vjenčano prstenje.

- Ana i Schweinsteiger obvezali su se na beskrajnu ljubav na intimnoj jutarnjoj ceremoniji na nepoznatoj lokaciji. Tajnom vjenčanju prisustvovali su najuža rodbina s obje strane i tek nekoliko najbližih prijatelja, prenosi talijanska La Gazzetta dello Sport.

Vijest o vjenčanju slavni par nije potvrdio. Za američki Sun Times tenisačica je kratko poručila da nema komentara.

>>Ana gubi mečeve, a Schweinsteiger se provodi s DiCaprijevom bivšom curom

>>Ana Ivanović u seksi izdanju uvijek uljepša dan

Komentara 19

HR
HrvojeST
11:31 16.05.2015.

lipa ana ;)

AN
Andreeejjj
15:22 16.05.2015.

Prestaniimo vrijedjati. Sretnooo i sve naaaj naaaj ljepoj ANI i Bastianu!!!!!!!!!!

HA
haniball
17:56 16.05.2015.

Naj simpaticniji igrac naj razmazenije njemacke momcadi i naj ljepsa dama globalnog sporta na svijetu..Bravo i jednom i drugome..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije