Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez razumijevanja

Ana Gruica razvodi se nakon godinu i pol dana braka

ana gruica
pixsell
29.02.2012.
u 09:40

Splićanka je nedavno svog 33-godišnjeg supruga poduzetnika Dijana Jahjefendića zamolila da se iseli iz stana, piše Story

Nakon godinu i pol dana bračne sreće splitska glumica Ana Gruica (29) potvrdila nam je da više ne živi s Dijanom Jahjefendićem (33), a sa suprugom je prekinula i poslovnu suradnju.

– Da, istina je da više ne živimo zajedno – samo za Story komen­tirala je Gruica, ne otkrivajući prave razloge ozbiljne brač­ne krize.

Dok su perspektivnoj glumici kazališna ostvarenja iznimno važna, te je u posljednjih go­dinu dana imala čak pet premijera, njezinu suprugu na prvom je mjestu mirniji život, daleko od svjetala pozor­nice. Unatoč neslaganju koje ih je razdvojilo temperament­na Splićanka i njezin još uvijek zakoniti suprug i dalje su u prijateljskim odnosima, pa ih se nerijetko može vidjeti u šetnji Splitom. Dijan je čak bio i na proslavi Anina 29. rođendana, 9. veljače, kad je slavljenica priredila večeru za prijateljice i kolege glumce.

Stoga i ne čudi što supružnici, koji su se složi­li kako je najbolje da više ne stanuju pod istim krovom, još nisu napravili korak dalje – podnijeli papire za razvod braka. No, zato su prekinu­li poslovnu suradnju. Naime, diplomirani ekonomist, poduzetnik i vlasnik fitness centra Di­jan Fit, sa suprugom Anom surađivao je na tom području pa je upravo ona bila zaštitno lice njegova fitness centra, što više nije slučaj.

Komentara 5

MA
maraton
11:59 29.02.2012.

E moja Ane, nije za tebe taj turćin i biži ća od njega.

DE
delpjero
13:29 29.02.2012.

jos jedan \"brak iz ljubavi\" propao.............. bas cudno i steta.............

CH
chaos
15:51 29.02.2012.

Prekrasan je! Mislim, okay ako je postao *ovnar, ali nisi bar uz njega mogla ostati jer je takav maneken? Vidi kako ga kamera voli, kao automobilsku nesreću ili one jadne smrznute štence.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije