Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigao sin

Ana Gruica i Hrvoje Šalković postali roditelji Marata Ivana

23.05.2015., Zagreb - U MUO na Zagreb Book Festivalu odrzano je predstavljanje novog romana Hrvoja Salkovica Nova miss Cilea iz edicije Balkan Noir. Ana Gruica i Hrvoje Salkovic. Photo:
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/4
20.08.2015.
u 11:13

Gruica je dječaka rodila u splitskom rodilištu u 7 sati ujutro, a Šalković je na porod došao iz Zagreba

Ana Gruica i Hrvoje Šalković postali su roditelji prvi put. 32-godišnja glumica i 41-godišnji pisac dobili su danas sina, javlja Dalmacija News. Šalković je objavio sretni status na Facebooku, otkrivši tako da se dječak zove Marat Ivan. - Nema riječi da se to opiše, najsretniji trenutak u mom životu, eto - napisao je Hrvoje.

 

Rodio se Marat Ivan Šalković, 3480 težak, 51cm dugačak. Nema riječi da se to opiše, najsretniji trenutak u mom životu, eto :)

Posted by Shale Hrvoje Salkovic on 20. kolovoz 2015

Gruica je dječaka rodila u splitskom rodilištu u 7 sati ujutro, a Šalković je na porod došao iz Zagreba. Beba je duga 51 centimetar i teška 3480 grama. Prijatelji su ih na društvenim mrežama obasuli čestitkama. Još jučer Ana je bila aktivna na društvenim mrežama, a zabilježila je i svoj dolazak u rodilište.

– I ništa mi drugo ne preostaje nego drsko nanijeti crveni ruž, u opako crvenom bikiniju s najljepšim, najmačkastijim crvenim Miu Miu cvikama i čekati... I to sa stilom – napisala je Ana. Nije dugo čekala, već je ubrzo nakon objave rodila svog prvog sina. Šalković i Gruica u vezi su od 2014. godine, a u ožujku ove godine objavili su da će postati roditelji.

 

I ništa mi drugo ne preostaje nego drsko nanijeti crveni ruž, u opako crvenom bikiniju sa najljepšim, najmačkastijim crvenim Miu Miu #miumiu cvikama i čekati... I to sa stilom! ;)))) Optika M/miu miu #optikaM

Posted by Ana Gruica on 19. kolovoz 2015

>>"Pukla sam k'o kokica i obrijala glavu"

>>Govorila je da nikad neće, a onda je i ona pokleknula tik pred porod

Komentara 11

Avatar Grunf
Grunf
12:28 20.08.2015.

A tko su ta dva zgubidana????

DB
doktor.buljko
12:34 20.08.2015.

Rugoba i hebivjetar, ovo bi čak i moglo potrajati da ne misle u svojim glavama kako su neka elita.

OB
Objektivno...
13:16 20.08.2015.

Marat? A šta je to? Jel to marka sjemena ili što?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije