Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto prilagodbe

Amy iz 'Teorije velikog praska': Razvod ne bih nikome preporučila

Mayim Bialik
PA/PIXSELL
11.08.2013.
u 17:54

Glumica Mayim Bialik, poznatija kao Amy iz hit serije 'Teorija velikog praska' otkrila je za ABC koliko joj se bilo teško rastati.

Glumica Mayim Bialik, poznatija kao Amy iz hit serije 'Teorija velikog praska' otkrila je za ABC koliko joj se bilo teško rastati. Majka dva dječaka još uvijek pokušava život dovesti u normalu otkako se rastala od Michaela Stonea.

- Razvod nije zabavan i ne preporučujem ga nikome. Dječaci su malena, komplicirana bića, ovo nam je ljeto prošlo u prilagodbi, no sretna sam jer trenutno im je dobro, rekla je Bialik. Dodala je za kako dobro funkcionira sa svojim bivšim suprugom. Bialik i Stone bili su u braku devet godina, a odlučili su se rastati krajem prošle godine, piše Huffington Post.

>>Rastala se glumica iz popularne serije 'Teorija velikog praska'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije