Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prave ljepotice

Predivne sestre Jenner zasjenile dobitnike prestižnih glazbenih nagrada!

sestre jenner
Foto: Press Association/Pixsell kolaž
1/13
23.11.2015.
u 11:13

Bend One Direction dobio je nagradu za umjetnika godine drugu godinu zaredom, a za svoj "Made In The A.M." i nagradu i za najomiljeniji pop/rock album, treću godinu zaredom

 Britanska skupina One Direction i pjevačica Taylor Swift dobitnici su najvažnijih nagrada na nedjeljnoj dodjeli American Music Awards  na kojoj je više glazbenika odalo počast žrtvama atentata izvedenih 13. studenoga u Parizu.

Bend One Direction dobio je nagradu za umjetnika godine drugu godinu zaredom, a za svoj "Made In The A.M." i nagradu i za najomiljeniji pop/rock album, treću godinu zaredom.

 – Apsolutno je nevjerojatno dobiti tu nagradu dvije godine zaredom – kazao je član benda Louis Tomlinson.

 Taylor Swift, koja nije bila nazočna svečanosti, u večer je krenula sa šest nominacija, a dobila je tri nagrade – među ostalima za pjesmu godine "Blank Space", te za najomiljeniji pop/rock album ("1989"). 

  Nicki Minaj dobila je dvije nagrade u glavnim kategorijama rap/hip hopa, a najboljim soundtrackom proglašen je "Pitch Perfect 2".  Za novog umjetnika godine proglašen je Sam Hunt.

 Glumac i glazbenik Jared Leto na dirljiv se način prisjetio žrtava napada u Parizu, posebno onih 89 koji su poginuli na koncertu u Bataclanu gdje su on i njegov bend, "30 Seconds to Mars" održali ranije ove godine, kako je rekao, "divan i miran" koncert.  – Danas odajemo počast žrtvama nezamislivog nasilja u Parizu i širom svijeta – rekao je.

 Francusko-kanadska zvijezda Celine Dion za žrtve napada otpjevala je "Himnu ljubavi" Edith Piaf.

Najviše pozornosti na sinoćnjoj dodjeli plijenile su  predivne sestre Kylie i Kendall Jenner bez kojih rijetko koji društveni događaj može proći. 

>>Mladi pjevač srušio rekord, na dodjelu došao i Novak Đoković

>>MTV Movie Awards: Emma Watson i Selena Gomez glavne suparnice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije