Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Genesis Ali Dean

Alicia Keys rodila sina i to objavila na Instagramu posebnom fotografijom

alicia keys
Foto: Instagram
1/4
28.12.2014.
u 23:37

Objavila je to fotografijom na Instagramu na uz koju je napisala kako su ona i njen suprug (Swizz Beatz) zahvalni i blagoslovljeni.

Pjevačica Alicia keys po drugi put je postala majka dječaka.

Objavila je to fotografijom na Instagramu na uz koju je napisala kako su ona i njen suprug (Swizz Beatz) zahvalni i blagoslovljeni. Sudeći prema fotografiji, dječaku su nadjenuli ime Genesis Ali Dean, a na svijet je došao 27. prosinca.

Ovo je drugo zajedničko dijete ovom slavnom paru. Pjevačica je 2010. godine rodila sina Egypta Daouda Deana u New Yorku, a njen suprug ima troje djece iz prvog braka.

 

The joy of joy is joy!! It's a boy!!🌟🌟🌟🌟 we are so grateful!! #blessings!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Een foto die is geplaatst door Alicia Keys (@aliciakeys) op

>>Gola, trudna i humana: Poznata glazbenica blista

Komentara 1

Avatar Babaluji x
Babaluji x
07:22 29.12.2014.

čestitam mladoj majci :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije