Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjednica

Agenciji koja joj je popravila imidž Heather Mills ne mora platiti dug

Heather Mills (1)
Goran Jakus/Pixsell
04.06.2012.
u 20:33

Heather je PR-agenciji obećala nakon razvoda od Paula McCartneya isplatiti veću svotu novca, no to nije učinila pa su je tužili. Sve navedeno pred sudom negirala je i tražila da sud odbaci tužbu, što se ovog tjedna i ostvarilo

U parnici s PR-agencijom Parapluie s kojom se na sudu sporila dvije godine, Heather Mills izašla je kao pobjednica nakon što je sudac odbacio tužbu protiv nje.

Naime, Parapluie je u tužbi zahtijevao da im bivša supruga Paula McCartneya isplati milijun kuna odštete jer se nije držala svog dogovora prema kojem je nakon razvoda od bivšeg Beatlesa PR-agenciji trebala isplatiti veću svotu novca od bračne parnice.

Među svojim optužbama naveli su kako ih je Heather također molila da poprave njezin imidž za koji je smatrala da je narušen nakon što se pojavila u showu Donalda Trumpa “Celebrity Apprentice”.

Mills je sve navedeno pred sudom negirala i prije dva mjeseca tražila je da sud odbaci tužbu, što se ovog tjedna i ostvarilo.

U Parapluieu kažu kako je Heather bila nemoguća klijentica, puna zahtjeva za koje nikada nije bila spremna isplatiti dovoljno novca.

Ključne riječi

Komentara 1

RE
renatamat
13:44 05.06.2012.

zbog naslova koji je neistinit i zlonamjeran mogla bi javiti Heather da podigne tuzbu i protiv Vecernjeg lista. Sram vas bilo Renata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije