Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne komuniciraju

Adriana Lima i Marko Jarić pred razvodom?

adriana lima
Foto: Instagram
1/6
22.04.2014.
u 21:38

Adriana Lima i Marko Jarić su pred razvodom, ako je vjerovati medijskim napisima...

Adriana Lima i Marko Jarić su pred razvodom, ako je vjerovati medijskim napisima. Srpski mediji raspisali su se o zahlađenju odnosa između Adriane i Marka. Na Twitteru ne komuniciraju već dva mjeseca, a prije su to stalno radili. Osim toga, Lima je izbrisala neke od zajedničkih fotografija s Markom. Navodno se planiraju rastati, a Lima je srpskog košarkaša ostavila zbog drugog muškarca. Jarićev otac za Blic ništa nije htio komentirati.

- Ne želim ništa reći, ni da su glasine točne ni netočne. Ne želim komentirati takve gluposti, izjavio je Srećo Jarić, a isto je rekla i Markova sestra Tamara. Jarić je sa lijepom anđelicom Victoria's Secreta u braku pet godina, a tri godine su bili u vezi prije braka. Par zajedno ima kćeri Valentinu i Siennu. Djevojčice su s Adrianom provele Uskrs, no sa curama nije bio Marko.

>>Britanci u deliriju: Zamamni Viktorijini anđeli sele se u London!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
22:50 22.04.2014.

a kaj to nas briga? zakaj nam pisete o srpskim kosarkasima, nogometasima, pjevacima (I njihovim kcerima!!!)?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije