Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
album '25'

Adele predstavila novi singl "When We Were Young". Poslušajte!

adele
Foto: Screenshot
1/5
17.11.2015.
u 14:21

Pjesma "When We Were Young" snimljena je u londonskom studiju Church, a Adele ju je napisala u suradnji s Tobiasom Jessom Jr.

Pjevačica Adele jutros je na YouTubeu predstavila drugi singl s albuma "25" koji će biti objavljen 20. studenoga, pišu britanski mediji.

Pjesma "When We Were Young" snimljena je u londonskom studiju Church, a Adele ju je napisala u suradnji s Tobiasom Jessom Jr

Nedavno je pjevačica kazala da je riječ o njezinoj omiljenoj pjesmi s predstojećeg albuma te pohvalila Jessovu sklonost glazbi sedamdesetih godina.

Nakon vrtoglavog uspjeha singla "Hello", Adele i s ovom pjesmom potvrđuje status zvijezde. Naime, samo nekoliko sati nakon objave, pjesma je imala više od 128.000 pregleda.
Singl "Hello" i nakon tri tjedna na prvome je mjestu Billboardove liste slušanosti

>>Adele je sada ne samo glas nego i ikona stila

>>Tri godine je nije bilo, a onda je novim singlom oduševila. Poslušajte 'Hello'!

Komentara 1

LA
laracrofr
01:14 18.11.2015.

Ova zena je cudo! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije