Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četvrti rođendan benda

2Cellos dobili svoj dan u Japanu

2cellos
Foto: PR FOTO
1/4
20.01.2015.
u 16:29

2CELLOS su danas, na njihov četvrti rođendan u Japanu dobili svoj dan – 20. siječanj proglašen je 2CELLOS danom

2CELLOS su danas, na njihov četvrti rođendan, u Japanu dobili svoj dan – 20. siječanj proglašen je 2CELLOS danom. To je bila savršena prilika da se Luka i Stjepan ludo provedu sa svojim obožavateljima na vrhu Tokyo Towera gdje im je uručen certifikat uz proglašenje 2CELLOS dana.

Naime, na današnji dan prije četiri godine, 20.1.2011., 2CELLOS su na YouTubeu objavili spot za Smooth Criminal koju u originalu izvodi Michael Jackson. Ubrzo nakon objave, osvojili su milijune obožavatelja i krenula je svjetska karijera koja traje već četiri godine i ide samo uzlaznom putanjom.

Nedugo nakon izlaska tog spota, u Japanu je nastala totalna manija za 2CELLOS, a posljednji album prodan je u zlatnoj naknadi, većoj od 100 tisuća primjeraka, što ih je svrstalo u najuspješnije izvozne glazbenike u Japanu. Sutra će biti objavljeni prvi primjerci novog albuma "Celloverse" i to posebno izdanje za japansko tržište, dok će u ostatku svijeta novi album izići 27. siječnja.

Foto: PR FOTO

>>2Cellos: Super je da smo dobili cvijet, a ne da ih samo dijelimo curama

>>U novom spotu 2Cellosi igraju na kartu svoje muževnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije