Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čička Poljana, Pokupsko i Pisarovina

Vatrogasci u stanju pripravnosti zbog mogućih poplava u Županiji

Čička Poljana
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/2
19.10.2015.
u 12:39

Iz stožera za obranu od poplava poručuju: 'Nema razloga za paniku'

U stanju pripravnosti 30 je vatrogasaca iz 6 DVD-a u Velikoj Gorici s obzirom na novu količinu oborina koje su danas pogodile Zagrebačku županiju.

- Čekamo informacije iz Hrvatskih voda, ali zasada se u ugorženim područjima, Čička Poljana, Pisarovina i Pokupsko, ne očekuje porast vodostaja koji od jučer stagnira - kaže šef Stožera za obranu od poplava Rudolf Vujević.

Nadodaje kako nema straha od prevelike količine oborina, s obzirom da su im iz Hrvatskih voda poručili da se očekuje da će kiša uskoro prestati. Ipak, oko 20 ugroženih kuća u okolici Kupe je zaštićeno vrećama s pijeskom, za slučaj da se situacija na terenu pogorša.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije