Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.06.2012. u 12:00

Milanović je novog člana Vlade upozorio da će mu “trebati zaštita i da o svemu mora razgovarati i s obitelji”

Mihael Zmajlović, novi ministar zaštite okoliša, dobio je jasnu poruku od premijera da je preuzeo visokorizičan resor. Milanović je novog člana Vlade upozorio da će mu “trebati zaštita i da o svemu mora razgovarati i s obitelji”. Nakon ovog indirektnog priznanja da je država na udaru organiziranog kriminala trebalo bi ubuduće jasnije odrediti koje uvjete mora ispunjavati ministar zaštite okoliša. Možda je poželjno da vlada nekom borilačkom vještinom, a ne da kao Zmajlović – pliva i igra badminton.

Nema više Barišića

Karamarko ne ide na 
Euro jer nije nešto pri lovi

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, na pitanje hoće li otputovati na Euro odgovorio je da neće jer “nije nešto pri lovi”. Gdje su oni divni dani kada je bilo dovoljno nazvati blagajnika HDZ-a?

Halo župnik

Svećenik ljutit na vjernike koji ga zovu telefonom

Žarko Relota, župnik u Splitu, požalio se pismom koje prenose portali da je dospio u krizu identiteta. Svećenika smeta što mladenci dovode pred crkvu svirače, catering i cvjećarke, a posebno je uzrujan kada “djedovi i bake naručuju krštenja unuka telefonskim putem kao što naručuju pizzu ako im nisu uspjeli napraviti objed”. Može li mi netko pomoći - pita se fra Relota? Ne može, dok netko ne stvori vremeplov da ga vrati u 19. stoljeće.

Novi poeta u Saboru

Reiner preuzima i funkciju glavnog saborskog pjesnika

Željko Reiner, budući potpredsjednik Sabora, poznat je javnosti kao bivši ministar u Vladi HDZ-a i kao vrhunski liječnik, ali je nova politička promocija ponukala novinare da još malo zagrebu po njegovoj biografiji. Tako se otkrilo da je Reiner nasljednik Jerka Rošina i Luke Bebića, donedavno najpoznatijih saborskih pjesnika. Željko Reiner je prve pjesme objavio još 1970., a surađivao je i s Festivalom zagorskih popevki u Krapini. Za pjesme “Pereci” i “Mati” koje je napisao za Ibricu Jusića i Arsena Dedića dobio je čak i nagrade. Poeziju je napustio zbog nedostatka vremena, ali u Saboru, znamo, ima vremena za sve.

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:43 15.06.2012.

Nema više Barišića Karamarko ne ide na Euro jer nije nešto pri lovi Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, na pitanje hoće li otputovati na Euro odgovorio je da neće jer “nije nešto pri lovi”. Gdje su oni divni dani kada je je bilo dovoljno nazvati blagajnika HDZ-a? . Kakve veze ima Karamarko s Barišićem? Edi, kaj ti fali štofa ili ti se zmotalo?

OB
-obrisani-
15:01 15.06.2012.

Ništa o Čehoku? Naravno, ništa, jer bi se moralo spomenuti užas od varaždinskog smeća, Prvog potpredsjednika Žbuku i njegovog pijanog trabanta-namjesnika, gradonačelnika. Slučaj Čehok je zoran primjer o tomu na koji su način političke i medijske moralne ništarije u stanjuu upropastiti pametnog i poštenog konkurenta.

DO
doktorica
08:05 16.06.2012.

Nakon ovog indirektnog priznanja da je država na udaru organiziranog kriminala trebalo bi ubuduće jasnije odrediti koje uvjete mora ispunjavati ministar zaštite okoliša. .....pa ako se zna gdje čući taj"organizirani kriminal"koji želi hidroelektranu na uštrb okoliša onda se tu "organizaciju" koja ima "stručnjake" koji žele zaraditi uništavajući okoliš treba raskrinkati i lijepo u zatvor u Remetinec......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?