Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.11.2012. u 12:00

Pretpostavimo li da su prijetnje stvarne i da mu ne prijete ljutiti građani Slavonskog Broda,već kriminalci uključeni u gospodarenje otpadom, ostaje nejasno zašto ministar prijetnje nije prijavio MUP-u, odnosno kolegi Ostojiću

Mihael Zmajlović, ministar zaštite okoliša i prirode, požalio se na Hrvatskom radiju da mu prijete i pritišću ga, ali nije konkretizirao tko mu prijeti. Pretpostavimo li da su prijetnje stvarne i da mu ne prijete ljutiti građani Slavonskog Broda,već kriminalci uključeni u gospodarenje otpadom, ostaje nejasno zašto ministar prijetnje nije prijavio MUP-u, odnosno kolegi Ostojiću. A nije. Slušatelji Hrvatskog radija ipak ne mogu zaštititi ministra koji je svojom javnom žalopojkom samo uznemirio građane. Boji li se vlast mafije?

Čista medicina i nečisti liječnici

Davor Miličić, dekan zagrebačkog Medicinskog fakulteta (MEF), dao je prvi intervju nakon korupcijske afere u kojoj je uhapšeno nekoliko djelatnika fakulteta, među kojima i jedan profesor zbog prodaje ispita iz anatomije. U razgovoru za Jutarnji, Miličić je osudio korupciju i ustvrdio da “asistenti i profesori na MEF-u nisu korumpirani” i da je “slučaj anatomija apsolutna iznimka”. Samo dva pitanja dalje dr. Miličić priznaje da “među liječnicima ima korumpiranih”, pa čak i da su njemu nuđeni novac i usluge. Nećemo dekana Miličića pitati kako može biti siguran da njegovi profesori nisu korumpirani, ali za “one druge” liječnike očito je u pravu sudeći po novoj akciji USKOK-a.

Jakovčić otvorio sezonu stvaranja vanjskih neprijatelja

Ivan Jakovčić, istarski župan i predsjednik IDS-a, kaže da je “ono što Zoran Milanović čini Istri zadnji radio Franjo Tuđman u devedesetima”. Još samo da u to uvjeri većinu građana Istre i dobit će izbore.

Ne dirajte 
mi arheološku ravnicu

Mirjana Sanader, supruga bivšeg premijera, osim na iznošenje suprugove obrane pred sudom, pažnju je morala posvetiti i otkriću Slobodne da je umiješana u međunarodni arheološki skandal zbog kojeg je Hrvatska izgubila 40 milijuna kuna. Toliko je u arheološko istraživanje lokaliteta Cetinske krajine još 2004. htjelo uložiti Sveučilište Birmingham, ali se to nije uklapalo u planove Mirjane Sanader koja je vodila istraživanja rimskog vojnog logora kod Trilja. Imamo mi novaca.

Komentara 8

Avatar sjena_vjetra
sjena_vjetra
13:07 13.11.2012.

Haha, točno, to je spin.. tko bi mu prijetio kad tako dobro surađuje s mafijom i stopira zakone zbog kojih bi mu prijetili!? To je i inače njegov stil političkog djelovanja, od prvih dana, tu je ekspert.

TO
tom
13:42 13.11.2012.

tipično za SDP. njima je lagati kao reći "dobar dan"! nema tu morala, svijesti ni savjesti.

ĆA
ćaćaća
12:34 13.11.2012.

nitko njemu ne prijeti..on spinom pokušava pokazati kolikao je ustrajan i hrabar..ali dječije fore su za malu djecu a ne za odrasle..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?