Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.06.2012. u 12:00

“Ona je zacrtala jasan smjer i tim smjerom ću ja nastaviti”, rekao je novi ministar i otvorio e-mail

Zoran Milanović, hrvatski premijer, iz Banskih dvora obratio se javnosti predstavljanjem osobe koja će zamijeniti Mirelu Holy na čelu Ministarstva zaštite okoliša i prirode. Mihael Zmajlović, gradonačelnik Jastrebarskog i saborski zastupnik SDP-a, postat će novi ministar, a za sebe kaže da će nastaviti tamo gdje je stala njegova prethodnica ministrica Holy. “Ona je zacrtala jasan smjer i tim smjerom ću ja nastaviti”, rekao je Mihael Zmajlović i otvorio e-mail. Inbox mu je sigurno već pun poruka.

Mamić napao Bilića 
pa pregrizao jezik

Zdravko Mamić, izvršni predsjednik Dinama, bio je prije utakmice u nedjelju nezadovoljan sastavom naše reprezentacije za Irsku. Poslije utakmice je po tko zna koji puta - pregrizao jezik.

Jezerinac hodočašće skrenuo na Azurnu obalu

Juraj Jezerinac, vojni ordinarij, često prozivan zbog rastrošnosti i ove krizne godine uspio je iz državnog budžeta izvući više sredstava nego lani, punih 5,08 milijuna kuna za materijalne troškove, piše Jutarnji. Potrošio ih je za hodočašće u Lourdes na koje je pored ostalih poveo vojni orkestar i Zbor HRM. Hodočašće je potrajalo punih sedam dana jer je putovanje uključivalo posjete Padovi, Avignonu, Carccassoneu i Azurnoj obali.

Štrok se služi šestarom, ali još 
ne i kompjutorom

Goran Štrok, bivši hotelijerski tajkun, pohvalio se Jutranjem listu kako se ovih dana uči služiti kompjutorom. Ne čini to stoga što je vizonarski procjenio da je došlo informatičko doba, već stoga što je uslijed poslovnog kraha ostao i bez ureda i bez osoblja koje mu je vodilo poslove. Osim kompjutora otkrio je i Rijeku kao grad u kojem želi pokrenuti svoj novi megalomanski projekt jer je “uz pomoć šestara sa sjajem u očima” otkrio da je to – centar Europe. Štrok se nadalje čudi zašto ljudi iz cijelog svijeta ne bi živjeli u Rijeci. Možda iz istog razloga zbog kojeg ni Štrok ne živi u Rijeci, nego u Zagrebu i Londonu.

Komentara 18

TO
tom
12:43 12.06.2012.

zmaj lović će nas prodati za sitne pare!

OB
-obrisani-
13:39 12.06.2012.

Ma lako je mireli Holy.ona se uvijek može vratiti u svoju Crnu ružu. Samo prije toga treba potrošiti milijune i postrojiti sve građane Hrvatske da se otkrije tko je taj koji se usudio dozvoliti da procuri nepotizam ! I naravno ,likvidirati ga javno ,na stadionu, u ime starog dobrog naroda ! Štrok se služi šestarom kao svaki dobar piramidaš. Sad sprema nekakav megaprojekt ??? Pa zar taj milijunaš,sin partizanskog generala nije propao sa svojim hotelima? A nije..onda ok. Možda opet uspije kupiti neki hotel i nadmudri puno bolju tursku ponudu (uz pomoć partije i Linicsha . ;) U Hrvatskoj ništa novo......oni što imaju plan (makar želju 21) i dalje nas vode u ponor i propast ;)

OB
-obrisani-
17:32 12.06.2012.

Ovaj gospodin s fotke gore me podsijeca na jedan film ))) Komedija naravno ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?