Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.07.2012. u 12:00

Ne znamo kako se u samo mjesec dana rada mladi ministar dospio umoriti, ali želimo da nas vodi odmoren i normalan.

Brzo se umorio

Mihael Zmajlović, novi ministar zaštite okoliša, vrlo je ozbiljno shvatio riječi premijera Milanovića da “svi ministri moraju na odmor” kako bi bili “normalni”. Zmajlović je odmah požurio na Brijune kako bi se opustio na koncertu Rade Šerbedžije i gostiju. Iz Jutarnjeg doznajemo da je ministar na koncert doplovio brodicom nadzorne službe NP-a Brijuni koji je prkosio i “velikim valovima”. Ne znamo kako se u samo mjesec dana rada mladi ministar dospio umoriti, ali želimo da nas vodi odmoren i normalan.

Usnuli predsjednik

Velike vrućine poremetile Josipovićev bioritam

Ivo Josipović, predsjednik RH, snimljen je dok spava u loži na finalu teniskog turnira u Umagu. Igralo se, doduše, u večernjim satima, ali, zar se predsjednik nije hvalio kako je uvijek budan do tri ujutro

Kerumov križ

Betonska replika dva i pol puta veća od originala

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, želi ostati upamćen i po velikom križu na Marjanu koji je naumio podići novcem iz gradskog proračuna. Križ će biti izliven u betonu i postavljen kao replika na mjestu na kojem je već bio 1900. godine, ali je srušen 1917. godine. Mada Crkva navodi da je prvi bio visok samo osam metara, Kerumova “replika” bit će dva i pol puta veća od originala – čak 21 metar. Valjda da ga Kerum može vidjeti s jahte.

Ministarstvo bešćutnosti

Tko je njegovateljima kriv što nisu zastupnici

Milanka Opačić, potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne skrbi, oglasila se u povodu slučaja Suzane Starčević koja je izgubila teško bolesnog 14-godišnjeg sina o kojem je godinama skrbila 24 sata na dan. Suzana je nakon smrti sina upozorila na to da gubi status njegovateljice i skromnu naknadu te odlazi na biro s malom šansom da će naći posao. Iz ministarstva M. Opačić poručili su da oni koji napuste posao radi statusa njegovatelja znaju u što se “upuštaju”. Ali dok se požrtvovni roditelji bacaju na ulicu, saborski zastupnici izglasali su si pravo da se istekom mandata – vraćaju na staro radno mjesto.

Komentara 19

DU
Deleted user
12:38 18.07.2012.

Ponavljam još jednom tezu da bi hrvatskim braniteljima, palim za domovinu RH, trebalo ugrađivati kuglične ležajeve u grobove da se lakše okreću od muke. Naime, za to se sigurno nisu borili... Naime, gliseri HRM razvoze odabrane komitetlijske kadrove po Brijunskom otočju, na predstave gdje Rade Šerbedžija, notoran po svojim izjavama ranih 90-ih o RH i snimao film na razvalinama Vukovara, izvodi djela Nušića u čast aktualnoj gđi ministarki (Milanka Opačić) u Vladi RH.

LI
lidija
13:07 18.07.2012.

Voze oni nas samo ne znam kuda?

AN
Android
14:08 18.07.2012.

Milas, ova vlast bi trebala praskom pasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?