Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
junak urbanih legendi

Živi kao Chuck Norris: Prodaje kuću u Teksasu

chuck norris
Foto: Realtor.com
1/4
28.12.2013.
u 21:32

Tisuće šala ispričane su o Chucku Norrisu, no vijest prodaje svoj teksaški dom u prestižnom dijelu Dallasa nije vic

Chuck Norris jučer je poginuo. Danas mu je već bolje! Koliko vode može popiti Chuck Norris? – Svu! – samo su neki od tisuća viceva koji su ispričani o ovom glumcu, junaku brojnih akcijskih filmova.

No vijest da Chuck Norris prodaje svoj teksaški dom u prestižnom dijelu Dallasa nije vic. Glumac je zaista oglasio prodaju luksuzne kuće s bazenom, četirima velikim spavaćim sobama, sedam kupaonica, dvama WC-ima te s privatnom teretanom opremljenom spravama za vježbanje koje je dizajnirao sam Chuck Norris.

Tu su još i kinodvorana za privatne projekcije, tri garaže za automobile te zasebna kuća za goste. Norrisov dom u Teksasu sagrađen je 1975. godine, a tamošnji mediji navode kako je kuća upisana na pravo ime “teksaškog randžera” – Carlosa Raya Norrisa.

Iako je Chuck Norris svojim filmovima i serijama, a poslije šalama i urbanim legendama na svoj račun, stekao velik broj obožavatelja, izgleda kako nijedan od njih nije toliki zaljubljenik u lik i djelo ovog akcijskog junaka.

Naime, glumac je ovu kuću odlučio prodati još početkom godine, no nitko se nije javio na oglas, odnosno nije ponudio onoliko novca koliko je Chuck tražio, a to je 1,2 milijuna dolara. Nakon što ju je privremeno povukao iz prodaje, sada ju je odlučio ponovno staviti u “oglasnik”, no cijenu nije spustio.

Napišite nam u komentarima vaš najdrži vic o Chucku Norrisu!

Komentara 7

TN
True_neutral
22:51 28.12.2013.

Chuck Norris može dijeliti s nulom.

CR
Croasan
08:27 29.12.2013.

Chuck Norris ne jede med, Chuck Norris žvače pčele !

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
09:41 29.12.2013.

Chuck Norris je umro prije 10 godina .Ali smrt se boji da mu to kaze...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?