Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.10.2013. u 12:00

Iako je teško dokučiti što imaju (svi) naši zastupnici sa skupštinom NATO-a, jasno je da im hitno treba nabaviti kalendar jer je skupština tek idući vikend

Dragica Zgrebec, potpredsjednica Sabora, ima originalno objašnjenje na pitanje zašto su zastupnici premostili cijeli tjedan i uzeli deset dana „stanke“, a nisu tek premostili ponedjeljak da produlje vikend do Dana neovisnosti u utorak. Saborski zastupnici, prema tumačenju Zgrebec, uzeli su deset dana odmora zbog zasjedanja parlamentarne skupštine NATO-a u Dubrovniku od 11. do 14. listopada. Iako je teško dokučiti što imaju (svi) naši zastupnici sa skupštinom NATO-a, jasno je da im hitno treba nabaviti kalendar jer je skupština tek idući vikend.

Gordan Maras uvodi nove standarde skromnosti

Gordan Maras, ministar obrta i poduzetništva, doveo je troje novih članova uprave državne agencije Hamag, pišu 24 sata. Neto plaće su im od 12.800 do 14.400 kuna, ali im to nije dovoljno pa vrijedno peglaju službene kartice.

Samo je Martina Jus na dvije kartice u četiri mjeseca spržila 32.367 kuna, a ni kolege nisu bili nježni prema kartici koju su trošili u azijskim restoranima, ali i u pivnicama.

Maras smatra da su troškovi uprave Hamaga za reprezentaciju „skromni“. Skromno, nema što.

Linić promovira politiku ‘trećeg prvog puta’

Slavko Linić, ministar financija, gostujući na Novoj TV najavio je da „prvi put Vlada očekuje rast u 2014. godini“. Nema razloga ne vjerovati Vladi, baš kao i kada je „prvi put“ najavljivala rast u 2012. i 2013. godini.

Borba za ozon i protiv neetičnog novinarstva

Mihael Zmajlović, ministar zaštite okoliša i prirode, požalio se u Slobodnoj da je postao „žrtva neetičnog novinarstva“. Novinari su neetični, smatra ministar, jer postavljaju pitanje zašto je imenovao još jednu, novu pomoćnicu Mariju Šćulac Domac. Nova pomoćnica s bruto plaćom od 27 tisuća kuna imenovana je na čelo nove Uprave za klimatske aktivnosti, zaštitu ozonskog sloja, tla i mora, a sve kako bi u ministarstvu na najbolji način odgovorili na brojne izazove i prilike koje su pred nama vezano uz sprječavanje i ublažavanje klimatskih promjena. Uprava još nije ni osnovana pa ćemo za borbu protiv klimatskih promjena osim pomoćnice ministra morati zaposliti još ponekog.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?