Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka Vlade

Zmajloviću 21,7 milijuna kuna 
za Zagreb Tower

Mihael Zmajlović,klimatske promjene
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
24.12.2014.
u 00:05

Iako je to preseljenje podiglo veliku prašinu, Vlade je dala garanciju za obveze ukupne vrijednosti 21,7 milijuna kuna

Ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović dobio je od Vlade suglasnost da na teret proračuna može preuzeti višegodišnje obveze za najam u Zagreb Toweru kamo su se preselili Ministarstvo, Agencija za zaštitu okoliša i Zavod za zaštitu prirode.

Iako je to preseljenje podiglo veliku prašinu, Vlade je dala garanciju za obveze ukupne vrijednosti 21,7 milijuna kuna.

>> Ministarstvo zaštite okoliša: Selidbom ćemo ostvariti uštede

Komentara 37

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
07:40 24.12.2014.

...sramotno...

SP
spremni0
10:32 24.12.2014.

koja pljačka!!!!!!

RU
rudvanvart
12:44 24.12.2014.

Skupljal bude Zmajlović skup s Milanovićem toliku jamčevinu kada za godinu dana spuše fotelje. Da je Bandić ili neki hdz-ovac ovak nekaj napravil, bili bi na naslovnicama svaki dan, a Ostojićev pnuskok i Cvitan bi odmah krenuli u pročešljavanje i seciranje dokumentacije. Hoće li DORH upasti u ministarstvo kao kaj su upadali u holding ili u ZG poglavarstvo zadnje tri godine? Ovu zadnju godinu dana kukuriru vlade sigurno ne, ali zato bu Cvitan, Ostojić te Milanović odgovarali za godinu dana jer su se udružili s ciljem da sačuvaju svoje fotelje, unište sve koji su im trn u oku te zataškaju svoj i kriminal ljudi oko njih. Razotkrila se bude brzo ta SDP kriminalna hobotnica. Nebu oni još dugo nedodirljivi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije