Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Putujuća izložba'

'Železne franceke' izlažu i u vagonima na Glavnom kolodvoru

11.05.2014., Zagreb -  Pimp My Pump block party u cast Boba Marleyja, umjetnicko-sportsko-glazbeno dogadjanje u sklopu kojeg se odrzava mini nogometni turnir uz DJ kojeg sponzorira Adidas.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL
08.05.2015.
u 12:46

Ekipa iz Pimp my Pumpa poziva na druženje 16. i 17. svibnja

Vlakovi na Glavnom kolodvoru sljedeći će vikend sve koji dođu na poštanski kolosijek perona 6 odvesti na umjetničko putovanje.

No, neće se kretati, nego će ugostiti "Putujuću izložbu" kolektiva Pimp my Pump. Napunit će tako četiri vagona, a u svakom će se odvijati različite aktivnosti. U jednom vagonu, koji je dio Zbirke željezničkih vozila i dijelova Hrvatskog željezničkog muzeja, a u vlasništvu HŽ Infrastrukture, napravit će izložbu fotografija svojih dosadašnjih radova. U preostala tri vagona HŽ putničkog prijevoza moći će se pogledati filmovi, jedan će vagon rezervirati za buffet, a moći će se razgledati i pumpe oslikane isključivo za izložbu.

– Pumpe nisu prave, nego su izrađeni kalupi u prirodnoj veličini – objasnio je osnivač Pimp my Pumpa Boris Bare. Ispred vlakova bit će postavljen i DJ pult, a oba dana od 11 do 13 sati bit će organizirane i radionice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije