Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadnji dan škole

Kupali se u fontani, pjevali i opijali

zadnji dan škole
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
16.06.2015.
u 23:25

Spasioci su na Jarunu i Bundeku imali 42 intervencije, a četvero učenika palo je u alkoholnu komu

I dok je zadnji dan škole dio od desetak tisuća učenika osnovnih i srednjih zagrebačkih škola danas proslavio kupanjem u fontani na Zrinjevcu i pjevanjem po centru grada, dio osnovnoškolaca se u potpuno drugom tonu „opuštao“ na Jarunu.

Naime, Hitna pomoć imala je danas 30-ak intervencija zbog opijanja učenika, prenijela je Nova TV, a najmlađa osoba po koju su došli imala je tek 14 godina. Pune ruke posla imali su i spasioci, njih ukupno 39 koji su u organiziranoj akciji na Bundeku i Jarunu imali čak 42 intervencije, od čega četiri ozbiljne, u kojima su djeca od 14 i 15 godina pala u alkoholnu komu.

Na Jarunu je prijavljeno i nekoliko slučajeva krađe, a oko 21 sat školsko „slavlje“ je završilo. Školski praznici traju do 7. rujna, no maturante još čekaju ispiti iz državne mature i upisi na fakultete, a osmaše upisi u srednje škole.

>> Norijade su se 'uhvatile' na kontinentu, ali više nisu stihija

Komentara 2

Avatar d-ano
d-ano
23:54 16.06.2015.

tko se dobrovoljno napija,,do besvijesti ne treba ga spasavat,,,treba ga prepustit dragom bogu da mu odredi sudbinu,,,,,,,,

DU
Deleted user
10:54 17.06.2015.

Kome je uopće palo na pamet da 14 godišnjaci trebaju zabavom na Jarunu i Bundeku slaviti kraj škole? Što zapravo oni slave kad skoro svi nastavljaju školovanje. A mi plaćamo štete od uništenja ulica i trgova te javnog prijevozu, čišćenjaa Jaruna i Bundeka i sve službe koje su morale dežurati. A najviše me smeta da plaćamo njihovo opijanje i alkoholnu komu, umjesto da se račun za intervencije isporuči njihovim roditeljima i još im se odrapi kazna jer ne paze na svoje klince.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije