Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularne kockice

U rujnu se otvara prvi LEGO dućan

LEGO dućan
31.07.2014.
u 09:00

Na 150 četvornih metara kupci će moći kupovati doslovno - na kilograme, ali i kreirati vlastite LEGO figurice

U rujnu se u Arena centru Zagreb otvara prvi specijalizirani LEGO dućan u Hrvatskoj, ali i ovom dijelu Europe.

Na 150 četvornih metara kupci će tako moći kockice kupovati doslovno – na kilograme, kreirati vlastite i jedinstvene LEGO figurice, a u ponudi će se naći i linije proizvoda “Architecture” i “Technic” kao i kompleti ”Star Wars” za ljubitelje legendarnih Zvjezdanih ratova Georgea Lucasa.

– Na otvaranju kupce očekuju posebni popusti i pokloni za prve kupce, kao i niz nagradnih igara i natječaja putem kojih će posjetitelji moći osvojiti najrazličitije proizvode iz LEGO asortimana– poručili su iz hrvatskoga LEGO Storea.

Komentara 2

SW
swirac
10:30 31.07.2014.

hvala Bogu...

MT
marina.tot.djuricic
12:10 31.07.2014.

Wohoooooooo :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije