Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kosor razočaran

Trg bana Josipa Jelačića i dalje 'krase' skele i reklame!

Darinko Kosor
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
20.03.2014.
u 16:33

Nakon isteka roka, reklamni panoi i reklamna platna na građevinskim skelama još uvijek su ovdje, ustanovio je danas u šetnji Trgom bana Jelačića Darinko Kosor

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Darinko Kosor održao je danas konferenciju za medije na Trgu bana Josipa Jelačića.

Kosor je obilazak glavnog zagrebačkog trga iskoristio kako bi utvrdio da se provodi Odluka o komunalnom redu kojom je, ističu u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, ''zabranjeno postavljanje reklama i reklamnih panoa na krovne površine, pročelja zgrada i građevinske skele na Trgu bana Josipa Jelačića i Trgu Petra Preradovića, osim ploča s tvrtkom, nazivom i natpisom u zoni prizemlja.“

 - Okupili smo se da bismo vidjeli kako se provode Odluke koje donosi Gradska skupština Grada Zagreba. Važno je da se sve Odluke provode u propisanom roku. Ovdje vidimo da to nije uvijek tako. I nakon isteka roka, reklamni panoi i reklamna platna na građevinskim skelama još uvijek su ovdje. Ako ne poštujemo gradske Odluke, to je jednako kao i nepoštivanje zakona na državnoj razini, a time ne poštujemo niti građane, a niti svoj grad. Nadam se da će nakon ovoga svi nadležni odraditi svoj posao, te da će sporne reklame biti uklonjene do sljedeće sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba - kazao je Darinko Kosor.

>>Kosor ide u šetnju vidjeti koliko je reklama skinuto s krovova

>>Reklame i dalje 'vrište' s krovova i pročelja na Trgu

Komentara 6

Avatar patriot-2010
patriot-2010
19:32 20.03.2014.

Da se ni najmanja Odluka ne može provest u našem gradu. Ona o reklamama. Kosor ima potpuno pravo biti nezadovoljan.

SW
swimm
08:02 21.03.2014.

a slijede li i kazne ???

HE
hellen3353
17:55 20.03.2014.

Tko to tamo reklamira sta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije