Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA "ALKOHOL, DROGE I BRZINA"

Tijekom vikenda policija oduzela 158 vozačkih dozvola

alkotest
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
14.04.2015.
u 11:52

Rekordera akcije sa 2,74 promila alkohola u krvi zaustavili su u noći na nedjelju na raskrižju Ninske i Karlovačke ulice u Sesvetama

Ukupno 1322 prometna prekršaja Policijska uprava zagrebačka (PUZ) zabilježila je proteklog vikenda. U akciji "Alkohol, droge i brzina" policajci su oduzeli 158 vozačkih dozvola, a iz prometa su isključili 179 vozača.

Rekordera akcije sa 2,74 promila alkohola u krvi zaustavili su u noći na nedjelju na raskrižju Ninske i Karlovačke ulice u Sesvetama. Najalkoholiziranija vozačica (38) u krvi je imala 1,39 promila, izvijestila je zagrebačka policija.

Na otrježnjenje su u posebne prostorije u policiji tijekom vikenda morali dovesti ukupno 28 osoba.

Što se tiče konzumiranja droge, šest je osoba preliminarno testirano na droge, ali kod svih je test bio negativan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije