Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen

S travom u ustima tukao i ugrizao policajca

Marihuana
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
17.07.2014.
u 10:00

Usred dana pokušao je ukrasti bicikl ispred Arena centra pa se potukao s vlasnikom bicikla, njegovim bratom i policajcima

Opirao se uhićenju, udarao po policajcima, mlatio ih nogama, jednoga je i ugrizao, prije toga se potukao s dvojicom braće, a cijelo to vrijeme u ustima je držao vrećicu s 5,3 grama marihuane.

Bruno F. iz Brdovca stari je znanac policije, koji je u 22 godine života uspio skupiti više od pedeset kaznenih prijava. Ovog ponedjeljka, nakon 14 sati, ponovno je krenuo u jednu od krađa.

Usred dana pred ulazom u Arena centar na zagrebačkom Laništu prerezao je zaštitnu sajlu na biciklu, a u krađi ga je zaustavio vlasnik J. M. (32). Bruno F. je pokušao pobjeći te se počeo naguravati s 32-godišnjakom, kada se pojavio i brat vlasnika bicikla te su ga zajedno zadržali do dolaska policajca.

Dok mu je policajac stavljao lisice na ruke mladi recidivist žestoko se opirao, a u pokušaju da se oslobodi čak je i ugrizao policajca. Zanimljivo je kako je u tom trenutku u ustima skrivao drogu, koju su policajci otkrili kasnije, i to dok su ga privodili u postaju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije