Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepotizam?

Predsjednik Skupštine Darinko Kosor zaposlio stranačkog kolegu

Darinko Kosor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
03.09.2014.
u 16:10

Kosor je kazao da će mu Stipić biti savjetnik tek pola godine kada će se s rodiljnog dopusta vratiti dosadašnja mu savjetnica za pravna pitanja

Predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor (HSLS) za svog je savjetnika za pravna pitanja uzeo stranačkog kolegu Mislava Stipića.

Natječaj, zanimljiv jer se tražilo da savjetnik ima objavljene znanstvene radove, raspisan je jer je Kosorova savjetnica otišla na rodiljni dopust. Zapošljavanje haeselesovca intrigantno je i jer je Kosor često isticao da njegova stranka nije podložna političkoj trgovini i kadroviranju po stranačkim kvotama. Kosor je zadovoljan jer je Stipić postao dio njegove radne ekipe.

– Bivši odvjetnik, vrhunski stručnjak javio se na natječaj. Teško je uopće naći nekoga tko bi radio na određeno vrijeme. Zdušno bih ga zaposlio i za stalno, ali nemam gdje – kazao je Kosor ističući da će mu Stipić biti savjetnik tek pola godine kada će se s rodiljnog dopusta vratiti dosadašnja mu savjetnica za pravna pitanja.

Stipić je ranije bio ravnatelj HTV-a i tajnik je Europskog doma Zagreb.

Komentara 14

MO
mojazemlja
21:44 03.09.2014.

Darinko...posljednji predsjednik osocijalističke omladine grada Zagreba...

SE
sestrićna
16:48 03.09.2014.

i drugarica holy je zaposlila frendicu.. zbog nje dobila nogu od druga kim milančeta pa sad šeće s drugom ivom okolo.. sad drugu ivi ne smeta nepotizam .)

TE
teddybear
21:54 03.09.2014.

Bilo kuda korupcija svuda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije