Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 9 do 15 h

Požurite si provjeriti vid, tlak i šećer - besplatno je

kontrola šećera
Foto: ilustracija
08.04.2014.
u 11:21

Na Svjetski dan zdravlja Zavod Andrija Štampar je proslavio 65. rođendan te je otvoren i Centar za preventivnu medicinu, u kojem su danas besplatni pregledi

Građani će danas u novootvorenom Centru za preventivnu medicinu, u Zavodu za javno zdravstvo Andrija Štampar, moći obaviti dio preventivnih pregleda, u sklopu Dana otvorenih vrata Zavoda.

Pregledi se obavljaju od 9 do 15 sati i potpuno su besplatni.
– Radit ćemo EKG, spirometriju, kontrolu vida i tlaka, šećer iz krvi. Nije potrebno imati uputnicu, a od srijede će se usluge plaćati jer nemamo ugovor sa HZZO-om, no cijene neće biti velike. Uskoro ćemo ih objaviti na web-stranici Zavoda – rekla je voditeljica Centra za preventivnu medicinu Branislava Resanović.

Građani će se moći naručivati telefonom.

>>Centar za preventivnu medicinu i milenijska fotka - dar za rođendan 'Štampara'

Komentara 1

SE
sestrićna
11:32 08.04.2014.

i baš je voditeljica branimira resanović ?..zavod je pretvoren u hrt...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije