Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jankomir

Ponovno gorjelo u C.I.O.S.-u, zapalila se plastika

CIOS požar
Foto: Ured za upravljanje u hitnim situacijama
20.08.2015.
u 09:20

Iako je intervencija završena, na terenu su i dalje vatrogasci koji osiguravanju požarište

Zagrebački vatrogasci jutros oko 4.10 sati dobili su dojavu o požaru u krugu postrojenja C.I.O.S. grupe u Jankomiru. Izlaskom na teren utvrđeno je da se radi o manjem požaru plastike.  Požar je ugašen oko 5.30 sati. Na terenu su bili Javna vatrogasna postrojba – obližnja  postaja Jankomir s četiri vatrogasna vozila i 20 vatrogasaca te službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Iako je intervencija završena, na terenu su i dalje vatrogasci koji osiguravanju požarište.

Srećom, požar nije bio većeg opsega kao prijašnji, sredinom travnja prošle godine, koji su gasile sve profesionalne postrojbe zagrebačke Javne vatrogasne postaje, uz 10 DVD-ova s ukupno 20-ak vatrogasnih vozila.

Uzrok tog požara do danas nije javno objavljen. 

>> C.I.O.S.: Vatrogasce smo dvaput zvali, bilo je zauzeto!

Komentara 3

Avatar Resničan
Resničan
09:30 20.08.2015.

Šta se treba zapaliti i stambeni dio naselja da napokon netko od nadležnih političara zaključi da navedenom postrojenju tu nije mjesto

HR
hrvatska91
09:30 20.08.2015.

Nije gorio po onoj vrućini i suncu,neg sad gori na najhladniji dan ljeta uz toliko kiše.?! Lova od osigiranja će opet dobro doći,izgleda..

Avatar ziga.cvarkes.5
ziga.cvarkes.5
22:31 30.08.2015.

Samo se mora provjeriti tko je vlasnik i sve je jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije