Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja

Pimp my Pumpovce podupire i Vodovod, slijedi izložba

pumpe
Foto: Pimp My Pump
1/2
Autor
Sandra Golemac
19.11.2014.
u 09:15

Na proljeće imaju izložbu na Glavnom kolodvoru, a dosad su oslikali stotinu pumpi

Grupa kreativaca iz Pimp my Pump (PMP) projekta, koji oslikavaju stare gradske pumpe, dobila je potporu Vodovoda i Grada Zagreba.

–Oduševljeni su, kažu, našim radom i imamo potpunu potporu od njih. U prosincu nas očekuje sastanak s Turističkom zajednicom Grada Zagreba, a na proljeće ćemo održati izložbu koja će biti na Glavnom kolodvoru. Sve smo dogovorili s Hrvatskim željeznicama - najavio je Boris Bare iz PMP-a, te dodao kako su dosad oslikali više od stotinu pumpi.

Komentara 1

Avatar Neobavezno
Neobavezno
11:35 19.11.2014.

Gvozdeni sada super izgledaju trebalo bi ih vratiti na sve lokacje gdje su bili i dati deckima da ih oslikaju........................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije