Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštajni tulum

Ovaj vikend dođite na veliko finale zagrebačke božićne bajke!

Zagrebačka božićna bajka
Foto: PR FOTO
1/15
06.01.2016.
u 16:50

Vikend koji je posvećen opraštanju od blagdana, klope, cuge... Kao i kod svakog kraja fešte uvijek ima ona "putna" prije nego kreneš doma

Sve što je lijepo kratko traje... tako barem kažu, no i bajka se bliži kraju. Jedino... mi nećemo dopustili da to bude jednostavno kraj i da završi u jednom danu, a NE!

Ovaj vikend pozivamo vas na veliko finale zagrebačke božićne bajkeVikend koji je posvećen opraštanju od blagdana, klope, cuge... Kao i kod svakog kraja fešte uvijek ima ona "putna" prije nego kreneš doma ;)  Tako je ovaj vikend naša i vaša "putna" te način da se svi skupa pozdravimo do sljedećeg adventa ;)

Program:

Petak 8. siječnja 
FRIENDLY DAY:

Petak je dan za sve prijatelje samog adventa te prijatelje svih naših ugostitelja koji su ove dane proveli bez druženja kako bi se svi skupa još malo podružili i zaplesali.
DJ DaDoo nam pušta hitove 70-ih i 80-ih, a naši sponzori, koji su nas podržali u ovoj bajci, sponzoriraju i ovaj ludi vikend opraštanja te je sve puuuuno jeftinije i svaka kućica ima svoje akcije za vas.

Subota 9. siječnja 
CLOSING DAY za odrasle:

Subotom "spitziramo" i opraštamo se od same "spitze". "Spitziranje" kreće u 10 sati i traje do 15 sati uz odličnu glazbu koju pušta DJ DaDoo.
Navečer također partijamo od 19 do 2 sata uz našeg rezident DJ-a i uz promo cijene.

Nedjelja 10. siječnja 
CLOSING DAY za klince i klinceze:

Zagrebačka božićna bajka posebno je organizirala oproštaj i za najmlađe pa u nedjelju u gostima imamo jednog i jedinog LEDU MEDU i njegovog frenda KONZUMKA koji će se družiti i slikati s najmlađima. Program od 10h do 15h. Imamo i posebnu glazbu za najmlađe kao i posebnu ponudu hrane i pića. Hot dogovi, vruće čokolade, čajevi, sokovi... Sve to po promotivnim cijenama.

>>Na imanju u Čazmi zaručio se par iz Izraela

>>Još samo danas traje Božićna bajka u Vukovarskoj

Komentara 2

DU
Deleted user
16:32 07.01.2016.

Ne znam jel mi više zlo od ovog iskreveljenog adventskog kiča koji anulira smisao Božića gore nego prosječna gay parada, ili od iskreveljenih izraza poput friendly day, closing day, klinceze, spitza. Osim toga ova nakarada, spitza, dolazi iz njemačkog pa pa bi ju u tom obliku trebalo pisati velikim početnim slovom, ali budući da je udomaćena već tko zna kolko stotina godina, mirne duše se more napisati - špica. S c i kvačicom na š. Spitziranje, to je još gorše nek sklepanica Špancirfest. Dobro, kaj me briga, ak gospodi župnikima ne smeta komercijala na entu advenstkih sajmova, ne smeta ni meni, ali bole me vuha od prenemaganja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije