Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modernizacija

Novi izgled ZET-ove prijevozne karte

19.06.2014.
u 19:30

ZET želi promovirati gradske znamenitosti, jer karta dugo ostaje u novčanicima sugrađana, a turisti je čuvaju kao uspomenu na Zagreb

ZET od srpnja ima novi izgled prijevozne karte.

Naime, na pozadini kartice promovirat će se ZET-ove turističke usluge.

– Promovirat ćemo i gradske znamenitosti, jer karta dugo ostaje u novčanicima sugrađana, a turisti je čuvaju kao uspomenu na Zagreb – kaže glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić. Na kartici će biti i praktični savjeti za putovanje, a bitno je spomenuti da se važeće vozne karte ne trebaju mijenjati.

Novi putnici ili oni kojima karta istekne ili se ošteti dobivaju nove vozne karte.

Komentara 4

Avatar dva4u
dva4u
19:57 19.06.2014.

moćan tekst... sa hrpom informacija..

MA
majeltomoguce
11:21 20.06.2014.

Ma briga me izgled, što je sa pojeftinjenjem od lipnja i prije ljeta??? Večernji je imao 5 članaka o tome u zadnja 3 mjeseca - Bandić obećao, zetovci potvrdili i sada šutnja.

PE
Petrol
09:31 21.06.2014.

prijevoz u zg nije tako ni los. samo su karte jednostavno pre skupe. usporedba sa gradom LYON u francuskoj. 1.3 Mil. stanovnika sa predgradom. tramvaj, podzemlji vlak i autobus. karta za cijeli dan 5.20 Eura i sve prijevoze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije