Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
redizajn

Nove karte ZET-a 
uz veliki jubilej zagrebačke uspinjače

ZET
Foto: ZET
24.03.2015.
u 09:30

Nove pretplatne i vrijednosne ZET-ove karte s promijenjenom poleđinom izdavat će se tijekom cijele 2015. godine

Putnici koji koriste ZET-ove elektroničke, pretplatne i vrijednosne karte već od danas mogu nabaviti nove - one čija će poleđina biti ukrašena fotografijama nekadašnje i današnje uspinjače.

Način je to na koji ZET kroz čitavu godinu slavi 125. obljetnicu uspinjače, a koja se obilježava u listopadu.

– Uspinjača je najstarije sredstvo organiziranog javnog prijevoza u Zagrebu. Najkraću na svijetu i drugu najbolju u Europi, prema ocjeni korisnika, na taj ćemo način promovirati i turistima, ali i svim sugrađanima– poručili su u ZET-u, naglasivši kako će se karte s motivima uspinjače izdavati cijele godine.

– Skeniranjem otisnutog koda moći će se doznati na više jezika o najsigurnijem obliku javnog prijevoza koji u 125 godina nije zabilježio nijednu nesreću. Takve karte bit će i suvenir posjetiteljima Zagreba – poručili su u ZET-u.

ZET je u veljači u prodaju pustio i redizajnirane papirne karte koje imaju i veću zaštitu od krivotvorenja i švercanja i širi prostor za poništavanje karte. 

Komentara 4

MX
Mister X
11:49 24.03.2015.

Pogledajte uspinjaču otvorenim očima cijelu ulicu zidove okolo da vidite o kojoj se to ljepotici i ponosu radi To slikaju stranci kao atrakciju .. Tu več počinje teška bjeda mizerija fasada hrvatskog glavnog grada ....

DE
demokršćanin
17:51 24.03.2015.

Što je sa sljemenskom žičarom?I ona je nekada bila u sklopu ZET-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije