Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
martina šušnjara

Nova glasnogovornica šefa Bandića prati gdje god bio

Martina Šušnjara
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/6
09.05.2014.
u 12:10

Zagrebački gradonačelnik od ovoga tjedna ima glasnogovornicu, koja mu za plaću od 13.000 kuna priprema pressice, dogovara intervjue, šalje priopćenja...

Protječe prvi radni tjedan otkako zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ima pomoć u komuniciranju s javnošću.

Martina Šušnjara ustoličena je u ponedjeljak 5. svibnja za njegovu glasnogovornicu, kao tek druga osoba na toj dužnosti (prva je bila 2007. do 2009. Iva Mia Erak) u 14-godišnjem Bandićevom upravljanju gradom.

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Ovih dana stoga, prema opisu svoga posla, 28-godišnja Martina prihvatila je, čini se, žestoki tempo svoga šefa, pa ga prati gdje god bio. Jutros je, tako, "uhvaćena" na Mirogoju, gdje je Bandić položio vijence i zapalio svijeće na grobu narodnih heroja i kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja, uz jučerašnji Dan oslobođenja Zagreba.

U srijedu je snimljena i u Graditeljskoj tehničkoj školi na predstavljanju projekta odvojenoga prikupljanja otpada.

Šušnjara, dosadašnja djelatnica Zagrebačkoga holdinga, za Bandića mora pripremati konferencije za novinare, dogovarati mu intervjue, slati priopćenja...a ima probni rok od 3 mjeseca. Bit će plaćena 13.000 kuna.

>>Ona je od sutra Bandićeva desna ruka za medije

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Komentara 19

SE
sestrićna
14:09 09.05.2014.

bojim se ja da ona za 13 000 još ponešto radi...

ŠT
štovani
13:30 09.05.2014.

13000 kuna nekoj balavici za posao sekretarice...komedija. A još smješnije je ona tvrdnja da su za taj posao bile zainteresirane samo dvije osobe.

Avatar liquidsky
liquidsky
15:29 09.05.2014.

Baš me zanima kako će ta cura verbalno artikulirati Bandićeve laži i demagoške maksime. Ili joj to neće biti dio posla?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije