Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar

Noćni šok stanarima Doma za starije i nemoćne u Sesvetskom Kraljevcu

Dom za starije i nemocne Sv. Ante
09.01.2015.
u 09:30

Radnik ostavio upaljenu grijalicu i zaspao, nitko od štićenika doma nije ozlijeđen

Grijalica koju je R. B. (24) zaboravio ugasiti kad je legao u krevet prouzročila je požar u pomoćnoj prostoriji pokraj Doma za starije i nemoćne "Sveti Ante" u Sesvetskom Kraljevcu u noći na ponedjeljak oko 0.45 sati. Odjeća na podu pokraj grijalice zapalila se i uzbunila B. V. i vlasnicu doma.

– Požar je izbio u vanjskom stanu u kojem živi mladić koji radi za mene. Vatra se nije proširila na dom, iako se zbog gustog dima činilo tako – rekla je 62-godišnja vlasnica Doma za starije i nemoćne.

Nitko od štićenika doma nije ozlijeđen. Vlasnica ih je zbog opreza nakon požara odmah izvela iz doma. Zagrebačka policija priopćila je da su lakše ozlijeđeni 24-godišnjak i 59-godišnjakinja koja vjerojatno dijeli stan s mladićem. Neslužbeno doznajemo da su zadobili lakše opekline po rukama.

U pomoć su odmah pozvani vatrogasci koji su ubrzo ugasili požar, a policija je ujutro dovršila očevid kako bi utvrdila uzrok i okolnosti požara. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije