Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uklanjanje dekoracija

Nema više božićne jele i ukrasa ispred i oko katedrale

12.01.2015., Zagreb -  Skidanje ukrasa sa stupova ispred Katedrale, te sa bozicne jelke. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
13.01.2015.
u 08:00

Zrinjevac ovaj tjedan prikuplja i odbačena božićna drvca po gradu

Božićnu jelu na trgu ispred zagrebačke katedrale ovih je blagdana krasilo 206 kuglica ispunjenih licitarskim srcima s imenima župa Zagrebačke nadbiskupije, a jučer su ih radnici počeli skidati jer se ovoga tjedna uklanjaju svi božićni ukrasi.

Uklonjena je i blagdanska dekoracija koja je ukrašavala stupiće i okoliš na Kaptolu. Osim toga, Zrinjevac ovaj tjedan prikuplja i odbačena božićna drvca po gradu.

Komentara 2

Avatar white socks
white socks
10:26 13.01.2015.

U nedjelju, blagdanom Kristova krštenja je završeno božićno vrijeme i red je da se božićni ukrasi skinu.

BL
Blomberg
20:58 13.01.2015.

A bilo bi i vrijeme da se skine i ta skela sa tog "vjecnog" gradilista-katedrala- nije mi jasno tko to radi i tko to moze placati, jer po tom tempu kad ce biti taj toranj gotov mogu ti "brzi"majstori odmahmah poceti sa drugim tornjem. Da se gradilo sve novo vec bi bilo gotovo, samo ne sa tom firmom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije